Ionuț Simionca vrea să fie președinte la Consiliul Județean! Îi cere lui Sighiartău să se retragă și să-l susțină !

Ionuț Simionca și-a anunțat candidatura la Consiliul Județean. Anunțul a fost făcut azi, la conferința de presă a Alianței Dreapta Unită.

Îi cere lui Sighiartău să se retragă din cursă și să-l susțină!

„Fac un apel către Robert Sighiartău să se retragă din această competiție dacă vrea ca dreapta să câștige și să-l batem pe Radu Moldovan.

Să se retragă și să mă susțină pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean! În felul acesta, Robert arată că nu este doar un iepuraș care vrea să dividă voturile de dreapta din județul BN și arată că într-adevăr a înțeles că politica trebuie să o facă prin sacrificiu și prin muncă!

Dacă nu dă curs acestei solicitări pe care eu am adresat-o astăzi, vreau ca locuitorii județului să înțeleagă că singurul motiv pentru care PNL are un candidat la șefia Consiliul Județean este pentru a sparge voturile de dreapta.” – a transmis Ionuț Simionca.

Ionuț Simionca spune că Sighiartău e candidat „la blat!”

 „De altfel este poate și singurul motiv pentru care Ioan Turc a susținut la București ca Robert Sighiartău să fie candidatul la Bistrița,  tocmai pentru a se asigura că domnul Ioan Turc rămâne primar la Bistrița și mimează o candidatură sau o competiție cu PSD ul și Radu Moldovan rămâne președintele Consiliul Județean și PNL mimează o candidatură .

Reamintesc tuturor bistrițeanilor că Robert Sighiartău și-a reamintit de curând și a redescoperit județul Bistrița Năsăud, după ce opt ani de zile a stat în deplasare, prin alte județe, prin Diaspora.

 Și dacă urmăriți activitatea domnului deputat, vedeți că astăzi promovează Bihorul, promovează alte orașe, alte județe , interesul nefiindu-i sau inima în județul nostru.

Dacă vrea într-adevăr că s-a schimbat și că vrea binele bistrițenilor , îi cer să se retragă din cursa pentru Consiliul Județean și să susțină dreapta unită , o dreaptă formată  formată din oameni onești, care și-au asumat deciziile politice și au fost decizii morale.

Cer PNL să se lepede de PSD într-un ultim moment, dacă vror să mai existe pe piața politică.” – a spus Ionuț Simionca.

Ionuț Simionca rămâne și pe lista de europarlamentare! E pe locul 10!

Ionuț Simionca e candidat la CJ BN și teoretic e locul 10 pe lista Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare! Lista NU e definitivată momentan.

Partidul lui Simionca a fost în Alianță cu Radu Moldovan, la CJ! Cumnatul, Ciprian Kecskes a fost vicepreședinte!

La alegerile din 2020, Ionuț Simionca a scos un scor bun: 11% pe Județ și 12% pe municipiu (cu aproximativ 75 de aleși locali).

Aproape 4 ani, PMP-ul coordonat de Ionuț Simionca a funcționat în Alianță cu PSD-ul lui Radu Moldovan.

Funcția de vicepreședinte al CJ i-a aparținut lui Ciprian Kecskes-Simionca, cumnatul lui Ionuț! Din această poziție, proiectele promovate de Radu Moldovan au fost implementate „în interesul cetățenilor”.

Acum 1 lună, Ionuț Simionca a decis ieșirea de la conducerea CJ și ASTĂZI a anunțat că va candida pentru funcția de președinte CJ, împotriva lui Radu Moldovan, fostul său aliat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!