Motociclist decedat într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Podirei. Trafic blocat pe ambele sensuri

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui motociclist, a avut loc miercuri pe DN 17, în localitatea Podirei, traficul fiind blocat pe ambele sensuri, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, în accident ar fi fost implicat un motociclist.

La locul accidentului intervine un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. ”Din primele informații, victima este inconștientă. Intervenția este în plină desfășurare”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 1

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în accident au fost implicate un motociclu și un autoturism și a rezultat decesul motociclistului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17 Bistrița-Beclean, în zona localității Podirei, județul Bistrița-Năsăud, a avut loc o coliziune între un motociclu și un autoturism, soldată cu decesul motociclistului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului, fiind deviată circulația pe DJ 151. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic.

ACTUALIZARE 2

ISU Bistrița-Năsăud confirmă decesul motociclistului, fiind vorba despre un bărbat de circa 45 de ani.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a găsit la locul accidentului motociclistul în stop cardio-respirator. A fost început imediat protocolul de resuscitare, dar din păcate, organismul bărbatului în vârstă de aproximativ 45 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit să îi declare decesul la locul accidentului. La UPU SMURD Bistrița a fost transportat, conștient, un bărbat în vârstă de 26 de ani, conducătorul auto al celuilalt autovehicul implicat în accidentul rutier. Victima prezenta un traumatism toraco-abdominal”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 3

”Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost dirijați prin S.N.U.A.U. 112 la un accident rutier produs pe Drumul Național 17, în Podirei. La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Șieu-Sfântu a intrat în coliziune cu un motociclu condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani din Beclean. În urma accidentului a rezultat, din nefericire, decesul motociclistului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultat fiind negativ. Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru investigații medicale. Polițiștii rutieri continuă cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Traficul a fost reluat în condiții normale.

ACTUALIZARE 4

Motociclistul decedat în accidentul de pe DN 17 se numește Claudiu Man. El era instructor auto la școala de șoferi SUPER OK din Bistrița.

”Ce veste grea! Trist și nedrept în același timp! Greu pot să găsesc cuvintele potrivite despre trecerea la cele veșnice a lui Claudiu Man, cel care azi a suferit un tragic accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața! Nu pot crede nici acum. Ce știu sigur este că a fost un om cu adevărat bun, cu un caracter de nota 10! Un om sufletist, săritor și mereu de ajutor, un instructor auto priceput și un conducător profesionist responsabil întotdeauna, în special când era cu motocicleta. Era glumeț și avea mereu un sfat bun pentru ceilalți. Un prieten bun. Un om extraordinar! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre Ceruri, Manex! Nu te vom uita niciodată!”, a transmis Mihaela Hiticaș de la Știri din Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!