Dynamite Fighting Show, pe 7 iunie la TeraPlast Arena din Bistrița

Municipiul Bistrița va găzdui, pe 7 iunie, Dynamite Fighting Show, un eveniment de neratat pentru fanii sporturilor de contact.

Promotorul Dynamite Fighting Show, Cătălin Moroșanu, a fost prezent miercuri la Bistrița și a oferit detalii despre evenimentul din 7 iunie, precizând că acesta se află la ediția cu numărul 23 la nivel național, fiind organizat în premieră la TeraPlast Arena din Bistrița.

”Venim cu mare drag la Bistrița și ne propunem să organizăm un eveniment de nivel internațional. (…) Vor fi cinci meciuri internaționale, va fi o piramidă de 4 la categoria 80, se va pune în joc centura Dynamite Fighting Show la categoria 80. Câștigătorul acestei centuri va fi challenger la centura internațională ISKA. De acolo e clar că sunt o mulțime de opțiuni pentru campioni pentru că automat un sportiv care face performanță va fi luat și în promoții mai mari. Și cred că asta este misiunea noastră, să venim și să promovăm sportivii din România. Eu, la rândul meu, am reușit să merg pe tot globul acesta pământesc și am vizitat toate continentele lumii, ducând numele României cu mândrie în suflet. (…) Sperăm să facem un eveniment frumos, de care să se bucure toți bistrițenii. (…) Prin acest eveniment, noi venim și cu anumite beneficii pentru locuitorii județului Bistrița-Năsăud. În primul rând, promovarea acestui județ la nivel național va fi una foarte bună. (…) Vom face și o campanie antibullying în trei licee din Bistrița-Năsăud. Vrem să arătăm elevilor că prin sport ne putem depăși toate frustrările și lucrurile care ne inhibă la un moment dat. Noi vrem să fim un exemplu în fața copiilor. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă știe ce înseamnă disciplina, munca, respectul“, a declarat Cătălin Moroșanu.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, prin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, și clubul Profesional Fight Gym sunt parteneri ai acestui eveniment.

”Sportul este acasă la Bistrița și acesta este un lucru care mă bucură foarte mult. În urma cu 10 ani, vorbeam despre sport doar din amintiri. În momentul de față, evenimentele sportive sunt din abundență în județul nostru, lucru pozitiv din punctul meu de vedere. Sunt deja câțiva ani de când lucrăm și pe acest segment al sporturilor de contact și cred că este cel mai potrivit moment să trecem la un alt nivel, să începem o altă etapă. Îi mulțumesc lui Cătălin Moroșanu că a ales să vină la Bistrița și să trecem la un alt nivel. Sper să fie un nou început, de bun augur. Eu voi face toate eforturile necesare pentru ca un număr cât mai mare de evenimente sportive să aibă loc în municipiul Bistrița și în județul Bistrița-Năsăud pentru că avem foarte mulți iubitori de sport. Gala Transilvania Mix Combat a fost o dovadă evidentă și foarte clară că în județul nostru sunt iubitori ai sporturilor de contact, atmosfera din Sală Polivalentă fiind una de-a dreptul incendiară. În anumite meciuri în care lupta a fost una foarte strânsă am văzut susținători înflăcărați”, a spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

”Va fi cel mai mare eveniment de acest gen organizat vreodată la Bistrița, iar Bistrița o să fie multă vreme pomenită pentru ceea ce se va întâmpla în 7 iunie”, a spus și Ionel Burduhos, președintele Profesional Fight Gym.

La ediția cu numărul 23 a Dynamite Fighting Show sunt așteptați, în calitate de invitați, și legendarii campioni Remy Bonjasky și Peter Aerts.

Dynamite Fighting Show va avea loc în 7 iunie, de la ora 20.00, la TeraPlast Arena. Biletele se pot achiziționa de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!