Robert Sighiartău iese la ATAC și LOVEȘTE-n PSD-ul creat de Radu Moldovan:  „NU o să mai aibă rude, amante și nepoate angajate la Consiliul Județean. Le spunem bistrițenilor cine și cât a FURAT!”

Deputatul Robert Sighiartău a fost prezent astăzi la prezentarea candidaților PNL pentru Primăria Bistrița și Consiliul Local. Pe scena amenajată la Turnul Dogarilor au mai fost prezenți Daniel Buda (europarlamentar) și Lucian Bode ( secretar general al PNL).

Robert Sighiartău a avut un discurs tăios la adresa PSD-ului controlat de Radu Moldovan!

„Voi câștiga Consiliul Județean Bistrița Năsăud având la temelia acestei bătălii câteva principii pe care le declar acum răspicat în fața dumneavoastră: zero toleranță la corupție și transparență totală în cheltuirea banilor publici!

Anunțați-i pe PSD-iștii cu care vă întâlniți și pe care îi cunoașteți că nu o să mai aibă rude, nepoate, amante angajate la Consiliul Județean.

În același timp facem și un control ca să le spunem bistrițenilor cine, ce și cum a furat! Să fie clar! „ – a transmis Robert Sighiartău în aplauzele celor prezenți.

Robert Sighiartău : „În 12 ani, Radu Moldovan NU a făcut nicio centură! În 4 ani, Ilie Bolojan a făcut 8 centuri!”

„Nu în ultimul rând, vom avea o viziune de dezvoltare bazată pe investiții care să crească bunăstarea cetățenilor așa cum s-a întâmplat în administrațiile liberale din Transilvania: fie că vorbim de Cluj cu Alin Tișe și Emil Boc, fie că vorbim de Bihor cu Ilie Bolojan și Florin Birta, fie că vorbim de Maramureș cu Ionel Bogdan sau de Dinu Iancu Sălăjanu. 

Toți acești oameni au investit a reușit să investească în județele lor și să crească economic bunăstarea conjudețenilor lor. Asta vreau să facem și în județul Bistrița Năsăud. 

În numai 4 ani, Ilie Bolojan a făcut 8 centuri. În 12 ani de administrație cu PSD, Radu Moldovan nu a făcut nicio centură.  Aceasta este diferența între PNL și PSD.

Robert Sighiartău cheamă oamenii la vot și ironizează sloganul PSD-ist: „fără mâini murdare, un județ pe mâini curate !

Oameni buni , pentru a câștiga Consiliul Județean trebuie să mobilizăm cetățenii din județ de care știm sigur că au valori de dreapta. Să vină să voteze!

Oameni buni, e momentul nostru, vă asigur de acest lucru! Trebuie să facem tot ce putem să ne ridicăm la înălțimea momentului. Cu Dumnezeu înainte, cu principii și valori putem crea o Românie mai bună în Bistrița Năsăud!

Dar fără mâini murdare, un județ pe mâini curate !

Doamne ajută!” -a încheiat Robert Sighiartău, în aplauzele susținătorilor.

La eveniment au fost prezenți primari din întreg județul , membri de partid și simpatizanți ai PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!