Sighiartău se ia de „Baronul Roșu”: „Sunt 12 ani de mandat PSD Radu Moldovan și NU avem nicio centură ocolitoare în județul Bistrița Năsăud!… Mai cerșește un mandat!”

Robert Sighiartău a susținut o conferință de presă inedidă, în cel mai fierbinte loc al județului: pe centura veche a Bistriței. Candidatul PNL pentru funcția de preșdinte al Consiliului Județean îl provoacă pe Radu Moldovan să explice de ce a MINȚIT fix acum 5 ani, când se lăuda că vor începe lucrările închipuite la variana ocolitoare a municipiului.

Conferință la oră de vârf, cu claxoane din partea șoferilor!

De menționat că discursul lui Robert Sighiartău a avut loc la oră de vârf, iar șoferii claxoanau când treceau prin zona camerelor de luat vederi, semnal că CENTURA ocolitoare este un obiectiv strategic de maximă importanță pentru dezvoltarea județului, obicetiv RATAT în cele 3 mandate a lui Radu Moldovan.

Sighiartău: „Mâine se împlinesc exact cinci ani de zile de când Radu Moldovan spunea că face centura ocolitoare a Bistriței!”


„Am ales acest loc simbolic, pentru că probabil este cel mai fierbinte loc din județ. Și din cauza traficului dar și pentru că reprezintă una dintre cele mai mari minciuni pe care Radu Moldovan le-a promis în campania trecută și nu le a făcut. 

Așa cum am promis bistrițenilor, eu nu fac niciun BLAT cu Radu Moldovan și cu PSD ! Campania mea electorală se va concentra și pe demontarea unor mituri, a unor minciuni spuse de Radu Moldovan. 

„Mâine se împlinesc exact cinci ani de zile de când Radu Moldovan spunea că face centura ocolitoare a Bistriței!”

Vă citez: 15 mai 2019 conferință de presă Moldovan, PSD : Vor începe lucrările anul acesta la centură! Bistrița în 3-5 ani de zile va avea centură!

Fac aceste dezvăluiri, ca bistrițenii când îl întâlnesc să-l întrebe de ce nu a făcut lucrurile pe care le-a promis. Unde îl prindeți, dragi bistrițeni, să l întrebați de ce nu a făcut centură.

Radu Moldovan e dator să ne spună de ce nu a făcut ce a promis.

Sunt 12 ani de mandat PSD Radu Moldovan și NU avem nicio centură ocolitoare în județul Bistrița Năsăud. Colegul meu, Ilie Bolojan a făcut în 4 ani de mandat, 8 opt centuri ocolitoare. Cam asta e diferența între administrațiile PSD și administrațiile liberale.

Eu am înțeles că Radu Moldovan mai cerșește un mandat, încercând  să ne convingă că județul e pe mâini bune Problema e că mâinile NU sunt curate!

 Cu mâinile curate, domnule Radu Moldovan.” – a transmis Robert Sighiartău.

4 comments

  1. Doamne ferește, dar asta unde a stat ascuns până acuma?
    Ce a făcut 8 ani in parlament?
    Alocația pt copii?
    Avantaj cine?
    A uitat cine la propulsat în politica?
    Oare nu cel cu broasca in gat?
    Ni mă tupeu.

  2. Da da va face el.!!
    Exact ce a făcut și Rareș Bogdan în maxim 30 de zile ,ala tăia pensiile speciale asta va face centura .
    Mai bine ați sta cu capul în nisip ca struți. Mincinoși!!!

  3. Bine ar fi sa scapam de ciuma rosie, de kelneru penibil care manipuleaza prostimea cu gale de kickbox, meciuri de handbal (propriile placeri astamparate din bani publici). Suntem Teleormanu Ardealului, rusinea Transilvaniei.

  4. Să vă ferească Dumnezeu să ajungă familia asta la conducerea județului, ca nu știți ce oameni sunt. Primăria au preluat-o, ca joacă Turc după cum cântă ei, mai vor și Județul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!