Bărbat de 46 de ani din Braniștea, REȚINUT 24 de ore! E bănuit că a OMORÂT un câine, cu sapa!

Ieri, 15 mai, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 46 de ani din Braniștea. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

A UCIS un câine, cu sapa!

Din investigațiile efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au stabilit faptul că la finalul luni aprilie a.c., bărbatul de 46 de ani din Braniștea ar aplicat mai multe lovituri cu o sapă câinelui aparținând unei rude, în curtea comună a acestora. Din nefericire, în urma lovitorilor, animalul a decedat.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii bărbatului pentru o durată de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astăzi, persoana bănuită de comiterea faptei, va fi prezentată magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroul pentru Protecția Animalelor în vederea documentării întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!