Robert Sighiartău, despre cele mai nașpa chestii, pe Județ, după 12 ani cu Radu Moldovan: „lipsa unei centuri, prețul ridicat la apă și locuri de muncă prost-plătite”

Robert Sighiartău are o campanie agresivă și combate cu argumente proiectele neîndeplinite a lui Radu Moldvan. Sighiartău e prezent în mijlocul oamenilor și joacă tare pe toate fronturile: atât pe urban cât și pe rural.

Zilnic lansează atacuri către Radu Moldovan și e convins că Județul vrea o schimbare!

„Am vorbit cu oamenii din Bistrița și mi-au atras atenția legat de costurile uriașe la apă, centura promisă de ani de zile, locurile de muncă prost plătite. Își doresc o schimbare reală în județul nostru. E momentul să o facem!” – transmite Robert Sighiartău.

CMF: 21240015.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frobert.sighiartau%2Fposts%2Fpfbid02DpXoFw4UTN7ay9UhTjfQPmWMEF3RdQSXzq8vDPbSMEpXqVi1gRAMygZEfMuNK2LEl&show_text=true&width=500&is_preview=true

2 comments

  1. Da si va aduce Sighiartău bani ……. va începe să dea cu camătă banii județeni și se vor inmulțiiiiiiiiii
    hii hii

  2. Cea mai mare realizare a epoci Moldovan este că am ajuns cel mai sărac județ din Ardeal. În 2012 eram peste: Covasna, Harghita, Sălaj, Maramureș, Satu Mare chiar și peste BIHOR!
    Unde am ajuns după trei mandate de împliniri mărețe?
    Pe ultimul loc la venitul pe cap de locuitor și județul cu cea mai scumpă apă din regiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!