Un jandarm bistrițean – locul II la Concursul de TIR al Ministerului Afacerilor Interne!


Plutonier Pop Andrei Iulian este jandarmul bistrițean care a participat în această săptămână la competiția de TIR la care au participă an de an reprezentanți ai instituțiilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Acesta a ocupat locul II pe podium la categoria tragere cu Pistol Carpați.


“Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă armele și funcționarea acestora și ca urmare am ales să particip la acest concurs organizat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne” – spune Andrei.

Plutonier Pop Andrei Iulian este absolvent al Școlii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni din anul 2019.

Cine a mai urcat pe podium!


La această categorie, alături de colegul nostru, podiumul a fost ocupat de către alți doi jandarmi. Astfel, Locul I a fost ocupat de Gîm Ovidiu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, respectiv Locul III a fost ocupat de către RADION EMILIAN – Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni. Locurile 4, 5 și 6 au revenit reprezentanților Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza (4, 5), respectiv Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea (6).


Competiția s-a desfășurat în perioada 14-16 mai 2024 la Târgu-Mureș iar probele de tragere s-au organizat cu pistol calibru 7.65 mm, respectiv 9.19 mm, iar în cadrul acesteia au concurat reprezentanți ai instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne din toată țara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!