VIDEO: Campanie printre șomeri! Radu Moldovan și Lazany au venit s-adune capital de imagine într-o zonă total nepotrivită!

PSD-iștii au fost prezenți în gașcă la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat la Hotel Bistrița. Radu Moldovan și Gabriel Lazany au venit să socializeze printre șomeri!

 Vineri dimineața, sala a fost arhiplină și peste 600 de persoane au venit în căutarea unui loc de muncă. Unii din ei au depus CV-uri și au studiat ofertele de job-uri vacante.

PSD-iștii, hop și ei, după voturi!

Radu Moldovan a venit cu Gabriel Lazany și cu prefectul Teofil Cioarbă: s-au infiltrat în mulțime și au discutat cu angajatorii. Populiști, PSD-ișii au făcut un tur, au socializat și după aproximativ 30 de minute s-au retras.

De asemnea, subprefectul Ioan Zăgrean a apărut la un moment dat la eveniment, de unul singur.

Județul e decuplat de zonele economice din Ardeal!

Prezența candidaților PSD la un astfel de eveniment e ușor-nepotrivită, mai ales că județul suferă din punct de vedere economic. Fără centură ocolitoare și conexiuni cu polii economici din Ardeal, Bistrița-Năsăud NU este o zonă atractivă pentru marii investitori și este izolată momentan, fapt care generează șomaj…

One comment

  1. prof. Florin I. Bojor

    Faptul că nu-i bagă lumea în seamă arată cât de decuplați sunt de realitate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!