Dacă ajunge șef la Județ, Ionuț Simionca promite o primă de 4.500 de euro, pentru românii care se-ntorc acasă și au minim 3 ani munciți în străinătate!

Ionuț Simionca e candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de preșdinte al COnsiliului Județean! Acesta vine pe agendă cu un proiect inedit: o primă de întoarcere acasă, în cuantum de aproximativ 4.500 de euro!

3 salarii MEDII, acordate celor care au muncit 3 ani în străinătate!

„M-am întâlnit cu bistrițeni care au rude și prieteni plecați la lucru în țări străine. Cum să facem să îi aducem înapoi acasă, la familiile lor? Toți ne dorim asta.

După 9 iunie, în calitate de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, voi acorda persoanelor de cetățenie română din județ care se întorc acasă după ce au lucrat în străinătate cel puțin 36 de luni o primă de instalare egală cu 3 salarii medii brute pe economie (care este de 7.567 de lei în 2024).

De asemenea, îi vom ajuta cu servicii gratuite de consiliere pentru: reînoirea actelor, echivalarea și continuarea studiilor, servicii medicale și drepturi sociale, consultanță pentru deschiderea de noi afaceri etc

În 9 iunie, votați candidații Alianței Dreapta Unită pentru un nou început al bistrițenilor care se întorc acasă din țări străine!” – a transmis Ionuț Simionca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!