Sighiartău le-o dă DIRECT fraților Moldovan: Radu și Macarie. „Aquabis, o companie MURDĂRITĂ de interese!” De ce plătim cea mai scumpă apă din Ardeal!

Robert Sighiartău promite un audit-bombă la Aquabis, după 9 iunie. Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a susținut astăzi o conferință de presă în fața sediului Aquabis.

Robert Sighiartău a vorbit despre principalele probleme care afectează întregul județ: tarifele la apă, corupție, incompetență, lucrări prost-executate, angajări de partid!

Aquabis, o companie MURDĂRITĂ de interesele lui Radu Moldovan! De ce plătim cea mai scumpă apă din Ardeal!

„În fiecare săptămână o să demontăm niște mituri și o să expunem principalele probleme al administrației PSD- Radu Moldovan.

Acum avem episodul Aquabis, o companie murdărită de interesele lui Radu Moldovan care livrează cea mai scumpă apă din regiune!  Ați auzit bine, Bistrița Năsăud are cel mai mare preț la Apă Canal din regiunea Nord Vest.

Dacă mergeți la Cluj, dacă mergeți la Bihor plătiți 5 lei și ceva. La Bistrița este…. atenție 8.7 lei bani pe care îi scot bistrițenii în fiecare lună.

Aici la Aquabis sunt foarte multe interese.

În primul rând știm foarte bine că fratele lui Radu Moldovan este director adjunct aici. Cum a fost angajat, doar Radu Moldovan poate să vă spună!” – a spus Robert Sighiartău.

Știați că : Aquabis plătește 4.000 de lei pe o SINGURĂ ședință? Banii merg pe clientela de partid din Consiliul de Administrație!

„Toți acei bani pe care îi iau directorii din Aquabis însumează peste 1,2 milioane de lei anual . O grămadă de bani care merg inclusiv pe cei care sunt în consiliul de administrație și care pe o ședință iau câte 4.000 lei.

Deci pentru o ședință, că merg și semnează, iau 4000 lei pe lună!

Banii aceștia, dragi bistrițeni , sunt în facturile dumneavoastră și nu este în regulă !

Așadar, de ce avem prețul așa de mare la apă? O  să vedem după 9 iunie când o să facem un audit extern să vedem cine , ce și cum a furat de la Aquabis!

 Totodată să ne spună domnul Radu Moldovan dacă furăciunile care au dus la creșterea prețului la apă în județ au vreo explicație legată de vacanțele din Singapore pe care văd că le menționează în clipurile lui video și în declarațiile sale .” – a spus Robert Sighiartău.

8 ore pe zi , Aquabis întrerupe apa în județ!

„Așadar, problemele foarte mari, nu numai legate de posibile furăciuni …. și ați auzit de licitații contractate de o firmă cu un singur angajat sau de multe alte chestiuni …

…. dar au legătură și de pentru faptul că în fiecare zi o grămadă de bistrițeni NU au apă menajeră ca să se spele sau ca să facă mâncare !

În fiecare zi, am făcut o analiză, apa din județul Bistrița Năsăud se întrerupe cel puțin 8 ore . În fiecare zi! Mai mult decât atât masterplanul pe fonduri europene este întârziat de la an la an! 

Am citit că nici până acum nu s-au finalizat licitațiile pe toate contractele din zona Năsăud , de exemplu!

 Deci, această companie este înțesată de interese politice de nepotism, de rudenii , de corupție, ne dă cea mai scumpă apă din regiune și ne oferă și multe probleme zilnice cu privire la modul în care ar trebui să funcționeze până la urmă un județ civilizat! – a declarat Robert Sighiartău.

 „Așadar, oameni buni , toate lucrurile acestea toate articolele și am aici o grămadă de articole scrise de dumneavoastră de presă da…  O firmă proaspătă cu un singur angajat pune mâna pe un contract de 75 de milioane de lei de la Aquabis, DSP a găsit balarui în apa care ajunge la populație, Macarie Moldovan a fost manevrant de cu vagoane și am terminat facultatea la 38 de ani .

Aici am și facturile din județele celelalte plus Bihor . toate lucrurile acestea le voi pune pe afișajul electoral acolo unde ar trebui să fie afișul meu electorat care se ține să fie informați și să vadă exact ce se întâmplă . Până la urmă nu sunt altceva decât articole scrise de presa bistrițeană și presa națională.

 E bine că oamenii să fie informați și în 9 iunie să decidă informat. 

Vă mulțumesc!” – a spus Robert Sighiartău.

Macarie Moldovan va fi EXECUTAT de Sighiartău!

Radu Moldovan pregătește o revistă cu realizările pe Județ! 50.000 de euro, din bani publici pentru 100.000 de exemplare! Se distribuie GRATIS!

Reporter: – îl veți da afară pe Macarie, dacă veți câștiga ?

Robert Sighiartău:Eu am spus încă de la lansarea candidaturii mele că voi face curățenie. Eu îmi doresc ca toate instituțiile, companiile subordonate COnsiliului Județean să fie conduse de profesioniști . Deci, fără incompetenți! 

 E clar că aici la Aquabis, așa cum v-am spus sunt mari probleme și e clar că voi elimina tot ceea ce înseamnă rubedenii, nepotism și persoane care au fost angajate doar pentru că au un carnet de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!