Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, în urma unui accident rutier produs în Unirea

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc luni seara pe DN 17, în localitatea Unirea. În accident au fost implicate două autovehicule, polițiștii stabilind că unul dintre șoferi se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

”În seara de 20 mai, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier, sesizat prin 112. La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 50 de ani din Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 17, prin Unirea, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani din Suceava. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul suceveanului de 37 de ani, respectiv de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 50 de ani. Acesta din urmă a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemie”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!