Ioan Turc: Numărătoarea inversă a început! Sâmbătă, 1 iunie, redeschidem circulația peste pasajul din zona Decebal!

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, anunță că sâmbătă, 1 iunie, se va relua circulația peste pasajul din zona Decebal, pe axa Cuza Vodă – Ursului.

”Numărătoarea inversă a început! Sâmbătă, 1 iunie, redeschidem circulația peste pasaj, circulația pietonală, circulația auto dinspre Cuza Vodă către Ursului și circulația pentru cicliști. Umplutura a fost pusă, pistele pentru cicliști configurate, închidem trotuarele în așa fel încât ele să aibă continuitate și acest nod într-o zonă critică din oraș va fi eliminat. Lucrările în pasaj vor continua încă circa o lună și jumătate”, a spus Ioan Turc.

În ceea ce privește lucrările în interiorul pasajului, primarul afirmă că acestea avansează.

”Lucrările avansează, într-o zi încep lucrările de finisare, de placare a pereților, ulterior de placare a pardoselii. Acest pasaj este util pentru că separă traficul de mașini de cel de pietoni, așadar, siguranța pietonilor este pusă pe primul loc. Ținând cont de faptul că în proximitate urmează să construim o piață mare, o piață care va fi căutată de către bistrițeni, utilitatea pasajului este cu atât mai mare”, a mai completat Ioan Turc.

@ioan.turc1

#pasaj #decebal #sepoate #bistrita #acasa #ioanturc (PNL BN CMF: 21240015)

♬ Keep It Up – SNAP!

(PNL BN CMF: 21240015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!