Sighiartău continuă LUPTA cu Radu Moldovan! E nervos că afișele cu mafia din Aquabis i-au fost luate jos! “E lupta mea, ca oamenii să scape de o teroare care este în județul Bistrița Năsăud!”

Candidatul PNL la Consiliul Județean e nervos că Biroul Electoral Județean l-a obligat să ȘTERAGĂ clipurile cu dezvăluirile din Aquabis! De asemenea, documentele puse la panourile din centru i-au fost rupte IMEDIAT.

Robert Sighiartău: „încearcă să-mi bage pumnul în gură obligându-mă să șterg clipul!”

„Știți bine ca am luat hotărârea să afișez toate aceste informații legate de Aquabis pe afișajul electoral din centrul localității Bistrița. Complicii mafiei din Bistrița sunt cei din PSD, care speriați de dezvăluirile mele mi-au rupt toate informațiile de pe afișajul public.

Și-au făcut încă un lucru în premieră pe care vreau să-l audă toți bistrițenii: Biroul Județean a emis o hotărâre prin care în premieră încearcă să-mi bage pumnul în gură obligându-mă să șterg clipul respectiv de pe Facebook, pe care l-am postat săptămâna trecută.

Și aici aveți hotărârea Biroului Electoral Județean în legătură cu acest subiect. Deci, mă obligă să șterg acest clip în care am postat toate informațiile legate de Aquabis.

Aici aveți hotărârea BEJ , este publică și poate fi citită!”– a spus Sighiartău.

Robert Sighiartău: „asta este lupta mea : ca bistrițenii să afle adevărul și oamenii să scape de o teroare care este în județul Bistrița Năsăud!

„Oameni află adevărul în aceste vremuri și până la urmă asta este și lupta mea : ca bistrițenii să afle adevărul și oamenii să scape de o teroare care este în județul Bistrița Năsăud!

Este o frică generală să știi că oamenii mi-au scris foarte multe lucruri . Unii și- au asumat, allții au spus ..,. domnul Sighiartău, NU vreau să mi folosiți numele, dar e clar că există o teroare.

Că vezi Doamne , se răzbună pe ei că există metode prin care pot trimite controale asupra lor, asupra companiilor… știți foarte bine aceste lucruri și dumneavoastră dar e clar că trebuie să scăpăm de această teroare!” – a spus Robert Sighiartău la conferința de presă!

Biroul Electoral Județean consideră că informațiile privind Aquabis-ul sunt „denigratoare și incită la ură! „

Decizia BEJ: Candidatul Robert Sighiartău a afișat „Materiale de propagandă electorală denigratoare care incită la ură și care nu au fost dovedite în niciun fel în scopul de a determina alegătorii să nu voteze candidații Partidului Social Democrat. Din înscrisuri reiese că sunt afișate numeroase coli A4 care conțin text denigrator și manipulator referitor la activitatea SC Aquabis Sa „

Robert Sighiartău crede că Radu Moldovan e-n spatele acestei decizii BEJ, de a șterge toate filmulețele privind Aquabisul!

E foarte important ca bistrițenii să știe lucrul acesta ca PSD-ul, în frunte cu Radu în Moldovan încearcă să oprească aceste dezvăluiri legate de Aquabis.” – a transmis Robert Sighiartău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!