Poliția caută o femeie din Ragla care a plecat de acasă și nu s-a mai întors

O femeie de 49 de ani din Ragla, comuna Dumitrița, a dispărut de acasă. Poliția face apel la populație pentru a ajuta la găsirea acesteia. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. UPDATE: Femeia a fost găsită.

”Astăzi, 27 mai a.c., polițiști Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 22 mai, concubina acestuia, BRĂTFĂLEAN MARIA, de 49 de ani, a plecat de la domiciliul comun din Ragla şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,55 m, greutate 70 de kg, părul negru, față ovală. La momentul plecării aceasta purta o fustă albă cu dungi negre, colanți de culoare neagră, fiind încălțată cu o pereche de pantofi sport alb cu roz”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Femeia a fost găsită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!