Peste 15 milioane de lei, prin programul ”Anghel Saligny”, pentru comunele Braniștea și Ciceu-Giurgești

La Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost semnate, joi, 65 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, două dintre acestea vizând unități administrativ-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Ministerului, contractele semnate joi vizează atât înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale, cât și modernizarea drumurilor de interes local, a podurilor și podețelor.

În ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, au obținut finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” comunele Braniștea și Ciceu-Giurgești.

Braniștea beneficiază de o finanțare de peste 11,3 milioane de lei pentru extinderea rețelelor de canalizare în localitățile Braniștea si Măluț, iar Ciceu-Giurgești primește o finanțare de 4,5 milioane lei pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră în comună.

”Prin toate programele pe care le coordonăm, urmărim modernizarea tuturor localităților din România, reducerea disparităţilor dintre regiuni și asigurarea unor condiții decente de viață pentru toți locuitorii”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!