Premii pentru cei mai harnici participanți la concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău”

Cea de-a cincea ediție a concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău”, organizat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA, își desemnează câștigătorii. Cei mai harnici dintre copiii care în ultima lună au dus la școală cantități impresionante de deșeurile reciclabile colectate selectiv din gospodăriile lor primesc premii.

Bucurie mare la școală! S-au acordat primele premii din concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” – ediția a 5-a! La Școala Gimnazială Nr. 1 Leșu s-au colectat 5 tone de deșeuri reciclabile, iar bicicleta a fost câștigată de Ionut Pop din cls. a 7-a, cu 800 de kg de deșeuri adunate! La Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” Chiuza s-au colectat 2,1 tone de deșeuri reciclabile, iar marele premiu a fost câștigat de Cosmin Chiș din cls a 8-a, cu 363 kg adunate! La Școala Gimnazială Budacu de Sus s-au colectat 3,6 tone, iar bicicleta a fost câștigată de Andreas Ionuț Cocos, cu o cantitate de 1,15 tone! La Școala Gimnazială din Petriș s-au colectat o tonă de deșeuri reciclabile, iar câstigătorul bicicletei a fost desemnat elevul Radu Deluț Cristian, cu o cantitate de 132 kg”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Alți 80 de copii din aceste patru școli s-au bucurat de premii constând în boxe portabile și căști audio, premii oferite de Supercom și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

În perioada următoare vor fi desemnați și câștigătorii din celelalte șase școli participante la concurs.

La ediția din acest an au participat școlile gimnaziale din comunele Lunca Ilvei, Poiana Ilvei, Sânmihaiu de Câmpie, Milaș, Șieuț, Monor, Petriș, Budacu de Sus, Chiuza, Leșu. Pre

”Marele câștig din acest concurs este faptul că toate comunitățile locale participante au devenit mai curate, au învățat despre colectarea selectivă a deșeurilor și au contribuit în efortul nostru de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat! Mulțumim profesorilor care s-au implicat alături de noi în acest proiect, precum și partenerilor noștri de la TeraSteel pentru susținerea proiectelor educaționale”, a mai transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!