Bistrița, un exemplu de bune practici la nivel național în ceea ce privește reabilitarea energetică a blocurilor

Municipiul Bistrița este un exemplu de bune practici la nivel național în ceea ce privește reabilitarea energetică a blocurilor, spune primarul Ioan Turc.

Potrivit edilului, în mandatul său au fost reabilitate 61 de blocuri.

”Reabilitarea energetică a blocurilor de locuințe în municipiul Bistrița se desfășoară într-un ritm foarte bun. Suntem un exemplu de bune practici la nivel național. În acest mandat, am reabilitat energetic 61 de blocuri, cu 156 de scări, cu 2.400 de apartamente, în care locuiesc 7.600 de bistrițeni. De ce este importantă reabilitarea energetică a blocurilor de locuințe? În primul rând, pentru faptul că iarna oamenii au un confort termic mai bun și plătesc mai puțin. De asemenea, vara apartamentele sunt mai răcoroase. Nu în ultimul rând, blocurile reabilitate arată mult mai bine, orașul câștigă în frumusețe. Odată ce îngropăm cablurile, odată ce refacem trotuarele, odată ce refacem spațiile verzi, orașul crește în confort și în frumusețe”, a spus Ioan Turc.

Reabilitarea energetică a blocurilor va continua la Bistrița și în perioada următoare.

Reabilitarea energetică a blocurilor de locuințe în municipiul Bistrița merge mai departe. Primăria are în portofoliu 100 de blocuri pentru care derulăm studii de fezabilitate și proiecte tehnice. De asemenea, am identificat și surse de finanțare. Împreună facem orașul să arate mai bine în fiecare zi pentru că Bistrița este acasă”, a mai adăugat Ioan Turc.

(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!