Îl rupe-n două! Robert Sighiartău prezintă drumurile județene șmenuite de Radu Moldovan! Unele s-au prăbușit după inaugurare! Caz concret: Bistrița – Budacu de Jos! 2.5 MILIOANE de euro pe 3 km!

Robert Sighiartău e-n plin atac la Radu Moldovan și astăzi a ținut o conferință de presă pe DJ 173 C, drumul ce face legătura dintre Bistrița și Budacul de Jos!

Suntem aici pe un sector de drum Județean DJ 173 c! Am spus încă de la începutul campaniei că toată campanie trebuie să se bazeze pe adevăr și pe onestitate și vă arată mâinile pătate de diferență a administratiei  actuale Județene Radu Moldovan. Așa cum v-am arătat multe neregul în ceea ce privește Aquabis și Mafia de acolo, problemele pe care încă n-am reușit să le rezolv legate de ADI Deșeuri, dar și multe alte lucruri, astăzi vom vorbi despre episodul drumurilor județene. 

Azi suntem aici pe DJ 173 c care face legătura dintre Bistrița și Budacul de Jos care a fost reabilitat acum 4 ani de zile cu 5,3 milioane lei, deci 1 milion de euro acum 4 ani de zile . Lucrările s-au făcut de mântuială prin frezarea și turnarea unui strat de asfalt pe cei 3 km de aici.

Pe parcursul lucrărilor drumul a alunecat și Radu Moldovan a mai alocat pentru lucrări suplimentare 700.000 €. În 2020. În campania electorală a fost inaugurat cu surle și trâmbițe, dar s-a prăbușit imediat după campania electorală: a doua alunecare de teren. Altă muncă, altă distracție, alți bani publici.

Și după aceea s a deschis o nouă licitație, pe site ul Consiliu Județean de 4,3 milioane de RON .

Deci peste 4 milioane de RON a costat a doua consolidare!

Știți cât a costat tot acest drum?

2,5 milioane de euro pe 3 km….  Niște tunuri, o lipsă de interes recepții prost făcute și bani pe care plătesc bistrițenii .” – a transmis Robert Sighiartău.

Drumul Județean 173 C a fost reparat a 2-a oară acum câteva săptămâni, în mare taină, fără ca Radu Moldovan să facă postări publice, sum s-a întâmplat la atâtea alte investiții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!