Un șofer a rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu viteză de 163 km/h pe DN 17D, prin Nepos

În perioada 31 mai – 2 iunie, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile din județul Bistrița-Năsăud, polițiștii au efectuat activități de control în trafic, principalul obiectiv fiind acela de a îi depista pe conducătorii auto care pun în pericol siguranța traficului rutier prin nerespectarea legislației rutiere, în special prin încălcarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate aproape 400 de vehicule, fiind legitimate peste 500 de persoane. De asemenea, 120 de șoferi au fost testați și cu aparatele din dotare.

În urma acțiunilor din trafic, au rămas fără drept de a conduce autovehicule 24 de șoferi. Acestora le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.

Spre exemplu, un șofer a fost depistat în timp ce conducea cu viteză de 163 km/h o mașină pe un sector de drum cu limita de 50 km/h.

”La data 2 iunie, polițiștii rutieri au depistat în trafic un șofer de 30 de ani din Sângeorz Băi care conducea un autoturism pe Drumul Național 17D, prin localitatea Nepos. Acesta a fost surprins de aparatul radar cu viteza de 163 km/h, pe un sector de drum în localitate, cu viteza limitată la 50 km/h. Șoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o durată de 120 de zile”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

De asemenea, în urma acțiunilor din trafic au mai fost oprite din a circula pe drumurile publice și 20 de autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Certificatele de înmatriculare le-au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!