Robert Sighiartău: „O serie de instituții publice subordonate lui Radu Moldovan au început să mă intimideze, să mă hărțuiască și să mă amenințe!”

Robert Sighiartău, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, afirmă că o serie de instituții publice ar fi început să îl intimideze, hărțuiască și chiar să îl amenințe, atât pe el, cât și pe cei din familia sa.

”Dezvăluirile pe care le-am făcut până acum au început să aibă efecte, însă efecte extrem de negative. Problemele de la Aquabis, ADI Deșeuri, problemele cu drumurile. Caracatița instalată aici și condusă de baronul PSD Radu Moldovan a început să aibă efecte extrem de negative. Am spus de la bun început că nimeni și nimic nu mă poate opri.

Voi lupta toată viața mea pentru libertatea de exprimare, de opinie și pentru valorile în care cred. Nu mi-e frică de nimeni. Mă simt nevoit să le spun bistrițenilor lucrurile care mi s-au întâmplat în ultimele zile, lucruri extrem de grave la care nu am crezut că se va ajunge în județul nostru aparent liniștit. Sub coordonarea lui Radu Moldovan, o serie de instituții publice subordonate lui Radu Moldovan au început să mă intimideze, hărțuiască și să mă amenințe.

Robert Sighiartău: „Baronul PSD a folosit instituțiile statului, respectiv Poliția Română, pentru a mă intimida, hărțui și șantaja!”

Totul a pornit când o nepoțică și mai mulți copii au filmat un clip într-o pauză, în care spun că, dacă ar avea 18 ani, ar vota cu mine. Un clip făcut voluntar de ei, într-un moment de entuziasm. Ulterior, clipul a fost postat pe rețelele de social media de copii și de alții.

La prima vedere sunt lucruri banale care se întâmplă în fiecare zi și pe care le fac copiii. Nu așa i s-a părut și lui Radu Moldovan și PSD- ului, care a profitat de această postare și a făcut o sesizare Poliției. Până aici nimic neobișnuit, însă ceea ce s-a întâmplat este mult, mult mai grav.

Baronul PSD a folosit instituțiile statului, respectiv Poliția Română, pentru a mă intimida, hărțui și șantaja. În acest joc pervers a fost atrasă Poliția Română, care nu știu din ce motive, pare-se că i face jocul lui Radu Moldovan.

De aceea, solicit organelor statului pentru că nu știu cine răspunde sau nu lui Radu Moldovan, să se sesizeze, să se autosesizeze, să treacă urgent la anchete și să-și facă datoria, protejând minorii și asigurând libertatea opiniei de exprimare, valori fundamentale pentru orice democrație și pentru județul nostru Bistrița-Năsăud”, a spus Robert Sighiartău într-o conferință de presă.

Candidatul PNL a a continuat: ”Și, bineînțeles, acum spuneți că s-ar putea să exagerez. Însă tot ceea ce v-am spus până acum are la bază niște fapte foarte clare și acum o să-i rog pe colegii din staff-ul meu să pună înregistrarea prin care un comisar-șef sună un membru al staff-ului de campanie al meu și încearcă să mă intimideze, să amenințe copii, familii și, bineînțeles, pe mine.

Sigur că nu-mi este frică, dar vă rog înainte de a încheia această conferință de presă prin care sper eu ca să se autosesizeze organele de specialitate, să ascultați această înregistrare care va deveni publică”.

Ulterior, acesta a dat publicității înregistrarea convorbirii telefonice la care a făcut referire.

Robert Sighiartău: „Avem de-a face cu un baron disperat!”

Este foarte clar că avem de-a face cu un baron disperat, care vrea să oprească aceste dezvăluiri și care folosește toate instrumentele pe care le are la îndemână. Să știți că de când s-a făcut acea sesizare Poliția a fost în școală, copiii sunt terorizați, le este frică și asta nu este normalitate într-o campanie electorală. Eu nu mă gândeam că se va ajunge aici. Eu nu mă opresc pentru că nu mi-e frică de absolut nimeni și nimic. Așadar, singura șansă a noastră, pe lângă ceea ce vor face instituțiile statului este să acționăm așa cum trebuie pe 9 iunie și să scăpăm acest județ de acest joc pesedist care controlează pur și simplu instituții ale statului. Deci nu vă fie frică, pentru că împreună vom învinge”, a mai spus Robert Sighiartău.

CMF: 21240015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!