Doi jandarmi bistrițeni – locul I la Concursul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud

Doi jandarmi bistrițeni s-au clasat pe locul I la Concursul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Plutonier Andrei Iulian Pop și maistru militar Flaviu Guță au participat la acest sfârșit de săptămână la Concursul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud unde au ocupat locul I la probele susținute. Plutonier Andrei Iulian Pop a obținut cel mai bun timp din istoria județului Bistrița-Năsăud, la proba de îndemânare pista cu obstacole și a ocupat locul I la toate probele de concurs, atât la individual, precum și la clasamentul general. Maistru militar Flaviu Guță a obținut în urma parcurgerii probelor – locul I la clasamentul general. În timpul liber, cei doi jandarmi sunt și pompieri voluntari, motiv pentru care nu au putut rata participarea la această competiție”, a explicat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud.

Competiția s-a desfășurat duminică, 2 iunie, pe Stadionul Jean Pădureanu din municipiu, iar la concurs au participat pompieri voluntari de pe raza întregului județ, voluntarii bistrițeni obținând locul I la toate cele 3 probe: proba de îndemânare cu obstacole, ștafeta 4×100, respectiv dispozitiv de intervenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!