Cristian Cârlig ATACĂ Primăria Beclean, c-un proiect strategic: „trebuie actualizat PUG-ul, acest lucru nefiind realizat în ultimii 30 de ani!”

Avocatul Cristian Cârlig continuă campania de FORȚĂ pe Beclean și prezintă o serie de obiective pe care actuala administrație PSD le-a RATAT!

Dragi beclenari, o problemă care necesită rezolvare este cea a intabulării gratuite a proprietăților din orașul Beclean și localitățile aparținătoare. Într-o primă etapă, trebuie rezolvată problema emiterii titlurile de proprietate pentru localitatea Figa, fiind singura localitate în care nu sunt emise actele de proprietate nici la acest moment.

Ulterior, trebuie actualizat Planul Urbanistic General, acest lucru nefiind realizat în ultimii 30 de ani. Pentru ca odată cu actualizarea suprafeței situate în intravilanul localității să fie rezolvată și problema construcțiilor edificate în această perioadă.

În a treia etapă, trebuie realizată cadastrarea sistematică gratuită, în colaborare cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, de care să beneficieze toți cetățenii orașului nostru, comune din județul nostru fiind deja cadastrate în totalitate.

Toate aceste lucruri nu pot fi realizate decât împreună cu dumneavoastră, de aceea vă aștept la vot în data de 9 iunie pentru ca, odată cu încrederea ce mi-o veți acorda prin vot, să pot rezolva aceste lucruri.” – transmite Cristian Cârlig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!