FOTO/VIDEO: Intervenție a salvatorilor într-o zonă greu accesibilă de pe raza comunei Dumitrița

Salvatorii din Bistrița-Năsăud au fost solicitați, joi, să intervină într-o zonă greu accesibilă de pe raza comunei Dumitrița, în sprijinul unui bărbat care a fost înțepat de viespi.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a direcționat la fața locului un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de pompieri cu șenilata, în sprijin intervenind și un echipaj de la Serviciul Județean Salvamont Bistrița-Năsăud. De asemenea, a fost solicitată și intervenția unui elicopter SMURD, dar în cele din urmă aceasta nu a mai fost necesară.

“Bărbatul a fost stabilizat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, este evacuat din zona greu accesibilă și urmează să fie transportat la UPU SMURD Bistrița pe cale terestră”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 1

”La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astăzi un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea Dumitrița, prezentând șoc anafilactic în urma unor înțepături de insecte. Pacientul este stabil hemodinamic și respirator, conștient, cooperant, fiind în curs de investigații”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt SCJU Bistrița.

ACTUALIZARE 2

Pacientul a rămas internat la Secția Clinică Medicină Internă a spitalului, pentru supraveghere și tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!