Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a fost prins în timp ce încerca să fure bunuri dint-o autoutilitară

Un tânăr de 20 de ani din Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce a fost prins în timp ce încerca să fure bunuri dint-o autoutilitară, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 5 iunie, în urma probelor administrate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 20 de ani din Bistrița, cercetat pentru tentativă la infracțiunea de furt. În fapt, la data de 5 iunie, în jurul orei 10.40, tânărul în cauză a fost depistat, în flagrant delict, în timp ce încerca să sustragă un telefon mobil dintr-o autoutilitară, parcată pe o stradă din Bistrița. În cursul zilei de astăzi, 6 iunie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus plasarea sub control judiciar a acestuia pentru 60 de zile”, se arată în buletinul Poliției.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea cauzei sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!