Bărbat din Cristeștii Ciceului, reținut de polițiști. Este cercetat în mai multe cauze penale

Un bărbat din Cristeștii Ciceului a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat în mai multe cauze penale, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 5 iunie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 42 de ani, din Cristeștii Ciceului, cercetat pentru amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și violarea sediului profesional. În fapt, la data de 1 iunie, în timp ce se afla într-un parc din localitatea Reteag, împreună cu fiul lui de 15 ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență pe un alt bărbat de 36 de ani din localitate, tulburând liniștea și ordinea publică. Totodată, bărbatul de 42 de ani este cercetat în alte două cauze penale, pentru comiterea infracțiunilor de violarea sediului profesional, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. Din investigațiile efectuate, a reieșit faptul că, în luna martie 2023, în timp ce se afla în incinta școlii unde învață fiul său, acesta ar fi amenințat un elev, iar în luna aprilie 2023, ar fi amenințat o altă persoană din localitate”, se arată în buletinul Poliției.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele și tragerii la răspundere a persoanei vinovate de comiterea faptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!