Au trecut proba cântarului! Spectacol garantat la gala Dynamite Fighting Show de la TeraPlast Arena

Pe 7 iunie, Bistrița va găzdui cel mai mare eveniment de lupte din istoria sa – Dynamite Fighting Show. La gala care va avea loc la TeraPlast Arena participă, în calitate de invitați, și legendarii campioni Remy Bonjasky și Peter Aerts.

Cu o listă de sportivi de top, de la debutanți promițători și până la campioni consacrați, această gală promite să ofere un spectacol de neuitat pentru toți fanii sporturilor de contact care vor fi prezenți la TeraPlast Arena.

Joi, cu o zi înaintea galei, la centrul comercial OK Shopping Center Bistrița a avut loc cântarul oficial, la care accesul publicului a fost gratuit, iar fanii au ocazia să facă poze cu sportivii, dar și cu invitații speciali ai evenimentului. (MAI MULTE IMAGINI AICI)

Mâine va fi nebunie totală în Sala Polivalentă TeraPlast Arena. Vă așteptăm în număr cât mai mare. Avem luptători extraordinari, îl avem pe Sebastian Lutaniuc, pe Suru, eroii voștri. Trebuie să îi susțineți și să le dați energia voastră. Mâine va fi un show total. Vă mulțumesc pentru primirea excepțională pe care mi-ați făcut-o. Voi reveni de fiecare dată cu inima deschisă la Bistrița”, a spus promotorul DFS, Cătălin Moroșanu.

”Mâine seară o să vedeți 5 sportivi din Bistrița-Năsăud. Este drumul lor spre visul de a deveni campioni mondiali. Sebastian Lutaniuc, dacă va câștiga, va intra într-un turneu foarte important la finalul lunii”, a spus și Alin Huiu, managerul DFS.

Bistrița, pe harta sporturilor de contact la cel mai înalt nivel. Mulțumim pentru asta Cătălin Moroșanu și Alin Huiu. Mă bucur foarte mult că sportivi care se pregătesc aici în Bistrița intră în ring. Lutaniuc, Suru, Danci, puneți-i la podea, am vorbit cu Lazany și el vine să îi trezească”, a spus și Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit organizatorilor, gala va cuprinde și un turneu piramidal de 4 la categoria semigrea, care va pune în joc titlul de campion al Dynamite Fighting Show. Printre cei care vor urca în ringul din Bistrița se numără Andrei Leuștean, Costin Dinu și Andrei Ostrovanu, Andrei Andreescu, Alex Bublea, Călin Petrișor, Marius Munteanu, finalistul turneului DFS din 2021 – Ionuț Popa, dar și sportivi din afara țării. Bistrița va fi reprezentată în această gală de cinci sportivi – Sebastian Lutaniuc, Bogdan Suru, Paul Danci, Remus Tărpian și Vasile Cotelea.

Programul complet al galei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!