Emil Radu Moldovan (PSD): Sunt încrezător și optimist că oamenii faptelor și ai proiectelor vor fi cei care vor câștiga alegerile!

Candidatul PSD la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, afirmă că este încrezător și optimist cu privire la rezultatul alegerilor locale din 9 iunie.

Vineri, în ultima zi a campaniei electorale, Emil Radu Moldovan, alături de Gabriel Lazany, candidatul social democraților la funcția de primar al municipiului Bistrița, și de o parte din echipa PSD, a susținut o conferință de presă în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, marcând astfel finalul campaniei.

”Intenționat am revenit la finalul campaniei în locul de unde am pornit partea de precampanie. A fost o campanie interesantă, în care eu și colegii mei am vorbit despre proiecte, despre ce am făcut și despre ce vrem să facem pentru oameni. Avem în spate fapte care ne recomandă. Nu am răspuns atacurilor la persoană pentru că oamenii nu cred că oamenii au nevoie de circ între politicieni, ci de soluții la problemele lor. Sunt optimist și încrezător. Mai e puțin timp până duminică, pe 9 iunie, când îmi doresc ca locuitorii județului Bistrița-Năsăud și ai municipiului Bistrița să iasă în număr cât mai mare la vot, să analizeze foarte bine ceea ce votează. Ei oricum știu foarte bine ceea ce își doresc și ceea ce e mai bine pentru ei. Sunt încrezător și optimist că oamenii faptelor și ai proiectelor vor fi cei care vor câștiga alegerile”, a spus Emil Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, ”pentru prima dată, în fața alegătorilor de la nivelul municipiului Bistrița a fost adusă o echipă formată din doi oameni care au performat”.

Acești doi oameni vor să ducă performanța de la Consiliul Județean și de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița și la nivelul Primăriei municipiului Bistrița. Îi mulțumesc lui Gabriel Lazany că a acceptat această provocare, să vină, în calitatea lui de om vizionar, asumat, profesionist, să resusciteze municipiul Bistrița care are mare nevoie de o astfel de procedură. Vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine în cei 20 de ani de când mă aflu în poziție de demnitate publică și vă sigur că, împreună cu colegii mei, vom continua să clasăm județul Bistrița-Năsăud pe podium și pe locuri fruntașe la toate competițiile la care participăm pentru că resursele care sunt asigurate din fonduri europene, guvernamentale sau alte surse nu sunt îndestulătoare și acolo e o adevărată competiție. Așa cum în cei 12 ani de când sunt președinte al Consiliului Județean am reușit, împreună cu colegii mei primari, să fim pe podium la competiții de acest gen, vă asigurăm că așa vom fi în continuare. Bunul Dumnezeu să ne dea sănătate tuturor, să ne binecuvânteze și așa să ne ajute Dumnezeu pe fiecare dintre noi, după cum gândim și facem pentru semenii noști. Doamne ajută!”, a adăugat Emil Radu Moldovan.

Alegerile locale vor avea loc pe 9 iunie, concomitent cu cele europarlamentare. La nivelul județului Bistrița-Năsăud sunt așteptați la urne peste 260.000 de alegători, în județ fiind amenajate 314 secții de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!