Robert Sighiartău :  „se încearcă fraudarea votului! Fiți vigilenți! Nu pot ei FURA, cât puteți voi VOTA!”

Robert Sighiartău a transmis un mesaj pe final de campanie. Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean este convins că PSD are metode de FRAUDARE a votului și le cere oamenilor din secțiile de votare să fie cu ochi-n patru!

Robert Sighiartău, despre PSD-iștii lui Radu Moldovan: „sunt disperați și încearcă fraudarea acestor alegeri!”

Tot prin intermediul dumneavoastră vreau să trag un semnal de alarmă . Am primit nenumărate semnale din partea unor cetățeni din județul Bistrița Năsăud că se pregătesc anumite fraude în anumite comunități, unde sunt și persoane vulnerabile: de la voturi plătite la metoda suveică și la multe alte lucruri prin care se încearcă fraudarea votului !

Așa că îi rog pe toți reprezentanții din secții ai Partidului Național Liberal ai celorlalte partide anti PSD să fie vigilenți și să ne asigurăm că PSD-iștii NU pot fura la aceste alegeri .

Pentru că ei sunt disperați și încearcă fraudarea acestor alegeri ! De aceea, îi rog pe toți cetățenii care vor vota duminică , să fie gardienii democrației în județul Bistrița Năsăud !

Iar dacă sesizează ceva fraude, indiferent de secțiile de votare, să le pună pe Facebook,pe tiktok, să sune la poliție, să sune autoritățile, tocmai pentru a nu-i lăsa să fure!

NU pot ei fura cât puteți voi vota, oameni buni !

De aceea, vă rog și vă îndemn duminică să ieșiți cu mic cu mare la vot, și să facem marea schimbare de care are nevoie în județul Bistrița Năsăud!

Haideți să scăpăm de ei! Haideți să ducem acest județ, Bistrița Năsăud, pe mâini curate! 

Doamne ajută!

 Reporter: – Ce înseamnă metoda suveica, practic, cum se aplică?

 Robert Sighiartău: – Metoda suveica e o anumită metodă pe care Partidul Social Democrat o știe foarte bine, că dacă nu există vigilență în cadrul secțiilor de votare, se pot oferi buletine gata ștampilate! Pentru că au posibilități să facă rost de ștampile și să le dea unor persoane vulnerabile aceste buletine tocmai ca se asigure că votul la Consiliul Județean merge către PSD!

Sunt și alte metode de furt pe care reprezentanții noștri în secțiile le știu însă pentru prima dată mai ales că Slavă Domnului avem acces la Facebook social media,  îi rog pe toți cetățenii județului Bistrița Năsăud să fie gardenii democrației și ai respectării votului în data de 9 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!