Ce procente au obținut primarii realeși în funcție în orașele Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi

În urma alegerilor locale din 9 iunie, actualii primari ai orașelor Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi au fost reconfirmați în funcție.

Potrivit datelor provizorii publicate pe site-ul Autorității Electorale Permanente, la Beclean, primarul Nicolae Moldovan de la PSD s-a impus cu un procent de 65,76%, obținând 3.416 voturi. Principalul său contracandidat – Cristian Cîrlig de la PNL – a obținut 1.624 de voturi, respectiv un procent de 31,26%.

Și la Năsăud, actualul primar Dorin Vlașin de la PNL a obținut un număr mare de voturi: 3.174, reprezentând un procent de 72,56%. Candidatul PSD Emilia Bidică a obținut la Năsăud 985 de voturi, un procent de 22,51%.

La Sângeorz-Băi, actualul primar Cătălin Bota de la PNL a obținut 2.340 de voturi, respectiv un procent de 54,04%. Principalul său contracandidat – Cristian Pop de la PSD – a obținut 1.201 voturi, respectiv un procent de 27,73%.

În ceea ce privește municipiul Bistrița, Autoritatea Electorală Permanentă nu a publicat datele provizorii până la ora transmiterii acestei știri (n.r. – 14:40). Potrivit numărătorii paralele, candidatul PSD Gabriel Lazany ar fi obținut cu doar câteva voturi mai mult decât actualul primar Ioan Turc de la PNL, astfel că vor fi depuse contestații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!