Mașină intrată într-un copac la Budacu de Sus. Un bărbat, rănit

Un bărbat a fost rănit, luni, într-un accident de circulație produs în localitatea Budacu de Sus, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Astăzi, 10 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a producerii unui accident rutier, în localitatea Budacu de Sus. Din primele date, un bărbat de 58 de ani din Budacu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 173, pe direcția Ragla-Budacu de Sus, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un copac. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Poliția.

Echipajele de intervenție au intervenit în zonă și au găsit la locul solicitării un bărbat în vârstă de aproximativ 56 de ani, politraumatizat prin accident rutier. A fost extras din autoturism de către pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare și predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. După stabilizare, victima a fost transportată la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!