Vremea rea a provocat probleme în orașele Bistrița și Beclean

FOTO: arhivă

Vremea rea care s-a abătut asupra județului Bistrița-Năsăud în după-amiaza zilei de marți a provocat probleme în orașele Bistrița și Beclean, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ISU informează că în Dispeceratul Integrat ISU-SAJ s-au înregistrat 7 apeluri pe numărul unic de urgență 112, după cum urmează:

  • Beci inundat în orașul Beclean, strada Bartok Bella.
  • Demisol inundat în orașul Beclean, strada Parcului. 1
  • Curte inundată în orașul Beclean, strada Dobrogeanu Gherea
  • Curte inundată în orașul Beclean, strada Morii
  • Inundație la Sala de sport din orașul Beclean.
  • Curte inundată în orașul Beclean, strada Horea
  • Două panouri solare căzute de pe un bloc cu 10 etaje din municipiul Bistrița, strada Gării.

În zonele cu probleme intervin echipaje de la Detașamentul de Pompieri Bistrița și de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița, respectiv de la Stația de Pompieri Beclean.

Intervențiile sunt în plină desfășurare.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează situația operativă din teren, inclusiv prin serviciile voluntare pentru situații de urgență din unitățile administrativ-teritoriale vizate.

Mai multe localități din județ s-au aflat marți-după amiaza sub avertizare cod portocaliu de vijelii și grindină, locuitorii fiind avertizați despre posibilitatea apariției unor fenomene meteo periculoase prin mesaj Ro-Alert. De asemenea, întreg județul este vizat, pe parcursul acestei zile, de o avertizare meteo cod galben de instabilitate atmosferică.

ACTUALIZARE

Pompierii militari intervin pe strada Calea Moldovei din Bistrița, unde un drum a fost inundat. De asemenea, se intervine și pe strada Poieni pentru evacuarea apei dintr-un imobil.

Totodată, un echipaj cu motopompă de la Stația de Pompieri Beclean intervine pentru evacuarea apei dintr-o curte de pe strada Codrului din localitate.

One comment

  1. Bag p. În panourile voastre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!