PNL nu renunță! Liberalii au depus contestație și la Biroul Electoral Central și cer renumărarea voturilor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița

Reprezentanții PNL au depus contestație și la Biroul Electoral Central și cer în continuare renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Bistriței, anunță președintele organizației municipale, Sorin Hangan.

”Oameni cu suflet liberal,

Indiferent că sunteți membri PNL sau simpatizanți aveți credința că doar „prin noi înșine” dreptatea și adevărul vor învinge.

Votul a peste 15.000 dintre dumneavoastră, cetățeni ai Bistriței, pentru care vă mulțumim din tot sufletul, și grija față de rezultatul real al alegerilor arată că PNL este un partid al OAMENILOR adevărați.

Am evitat ca partid să postăm în presă, căruia îi mulțumim pentru spiritul deontologic, sau pe rețelele de socializare munca depusă pentru a contesta rezultatul alegerilor locale pentru Primăria Bistrița până nu am avut ceva concret.

În acest moment, suntem în situația în care colega noastră deputatul Diana Morar a trimis contestația la Biroul Electoral Central în care cerem renumărarea voturilor! În prealabil, Biroul Electoral Municipal a admis contestația noastră de renumărare a voturilor, însă Biroul Electoral Județean a admis contestația PSD-ului de a respinge decizia Biroului Electoral Municipal.

Acum totul depinde de București, de BEC! Din punct de vedere procedural, juridic este ultima șansă, iar bistrițenii trebuie să fie siguri de rezultatul votului lor!

Într-o societate bazată pe respect și corectitudine, nimeni nu ar trebui să înceapă un mandat asupra căruia să planeze o suspiciune.

PSD și candidatul acestui partid ar trebui să știe și să fie primii care să-și dorească acest lucru!

Cred în continuare că dreptatea, democrația și adevărul sunt în noi, bistrițenii!

ACASĂ, în orașul nostru, nu este loc pentru minciună!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a transmis Sorin Hangan într-un mesaj postat pe pagina sa de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!