Din august, Supercom nu mai distribuie saci verzi pentru colectarea deșeurilor din sticlă

Începând cu luna august, operatorul de salubritate Supercom SA nu va mai distribui saci verzi pentru colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă, informează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Locuitorii județului sunt sfătuiți să își ridice pubela verde pentru acest tip de deșeuri.

”Continuă să colectezi separat corect deșeurile și mergi la sediul operatorului de salubritate Supercom – str. Drumul Cetății, nr. 11 – și ridică-ți pubela verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă! Iar dacă până acum nu ai primit pubela galbenă, poți ridica și acest recipient de colectare pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal. Pubela verde și pubela galbenă se ridică în baza unui document de identitate și a semnării unui proces verbal de predare/primire, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 16:00. Dacă locuiești în altă localitate din județ, te rugăm să te adresezi primăriei de care aparții pentru ca să intri în posesia pubelei verzi! Implică-te alături de noi în reciclarea deșeurilor și hai să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, este mesajul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Peste 100.000 de pubele verzi și galbene au fost achiziționate, anul trecut, printr-un proiect derulat de Consiliul Județean și ADI Deșeuri. Proiectul prevede și achiziția de pubele albastre, dar acestea încă nu au ajuns în județ.

Valoarea totală a proiectului a fost de circa 47,5 milioane lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2013 – 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!