Bărbați din Bistrița-Năsăud, implicați într-o altercație în Spania. Unul a murit, altul a ajuns la spital

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a murit, iar altul a fost rănit în urma unei altercații care a avut loc în Spania, într-o localitate situată în apropiere de Girona.

Potrivit presei din Spania, incidentul a avut loc joi, puțin înainte de ora două după-amiaza, pe un bulevard situat într-o zonă industrială a localității Riudellots de la Selva.

Serviciile de urgență au primit o notificare că există o bătaie între două grupuri. La sosire, au găsit doi răniți: unul împușcat și celălalt cu o lovitură puternică la cap. În zonă s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Urgență Medicală. În ceea ce privește rănitul împușcat, medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au reușit să-l salveze, fiind declarat decedat. Celălalt a suferit o lovitură puternică la cap și, după ce a fost asistat de medici, a fost evacuat în stare gravă la spitalul Josep Trueta din Girona, unde a fost internat.

În acest caz există cinci suspecți care au fugit de la fața locului cu un vehicul cu număr de înmatriculare francez. Poliția investighează cazul, fiind instituite filtre pentru a localiza fugarii.

Presa spaniolă notează că lupta între cele două grupuri ar fi avut legătură cu traficul de droguri și că scenele au fost violente. Cele două grupuri s-au agresat între ele cu bare de fier, iar unul dintre cei implicați a folosit o armă. Aceste fapte violente au fost filmate de mulți martori, lucru care a ajutat Poliția să identifice vehiculul fugarilor și să organizeze filtre pentru a îl localiza.

Potrivit presei spaniole, persoana decedată este un tânăr de 34 de ani. Acesta era originar din Bistrița-Năsăud. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Girona pentru autopsie. Celălalt bărbat rănit este tot din Bistrița-Năsăud. Se pare că este vorba despre doi frați din comuna Rebrișoara.

Sursa FOTO/VIDEO: Diari de Girona / / MARC MARTÍ FONT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!