Bărbat din Gura Humorului, prins de polițiștii din Bistrița-Năsăud în timp ce transporta ilegal cherestea

Un bărbat din Gura Humorului a fost prins de polițiștii din Bistrița-Năsăud în timp ce transporta ilegal cherestea, acesta alegându-se cu dosar penal și cu marfa confiscată, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

”La data de 18 iunie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au depistat în trafic, pe Drumul Național 17, prin Tiha Bârgăului, un ansamblu auto, care transporta cherestea, pe direcția de mers Vatra-Dornei spre  Bistrița. La volanul camionului a fost identificat un bărbat de 35 de ani din Gura Humorului. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în semiremorca cu prelată a ansamblului, cantitatea de 49,82 metri cubi de cherestea. Totodată, polițiștii au constatat faptul că șoferul nu deține documente de proveniență și transport pentru materialul lemnos transportat. În consecință, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de transport de material lemnos fără documente de proveniență, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 46 din 2008. De asemenea, materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și ansamblul auto a fost indisponibilizat”, se arată în buletinul Poliției.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, în vederea documentării întregii stări de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!