FOTO: Trei persoane implicate într-un accident produs la Strâmba

Trei persoane au fost implicate, joi, într-un accident de circulație produs în localitatea Strâmba. Două dintre acestea au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului a intervenit modulul SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei persoane implicate în accidentul rutier, dintre care, două au avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie în vârstă de 67 de ani, pasager pe locul din dreapta a fost extrasă de pompieri din mașină, prezenta o fractură de membru inferior și un traumatism toracic. Un bărbatul în vârstă de 74 de ani – conducătorul auto – a fost preluat cu echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD cu leziuni minore, care aparent nu-i pun viața în pericol. Cele două victime au fost stabilizate și transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la locul accidentul, stabilind că acesta s-a produs pe Drumul Județean 172C, în Josenii Bârgăului.

”La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un șofer de 74 de ani din Rodna. În urma accidentului, șoferul din Rodna și o pasageră de 67 de ani, din același autoturism, au fost răniți. Testarea celor doi șoferi cu aparatul etilotest a indicat rezultate negative. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!