Bistrițenii, invitați să își petreacă duminica în lanul de lavandă de la Nușeni

Dealul cu Lavandă de la Nușeni este pregătit să primească oaspeți! Cu mic, cu mare, sunteți invitați să luați parte la evenimentul ”Duminica în lavandă” și să vă relaxați într-un peisaj plin de culoare și mireasmă.

Vă așteptăm cu mic, cu mare,
Azi în zi de sărbătoare,
Să petrecem o zi făină,
Printre rânduri de lavandă!
”, este invitația lansată de administratorii lanului de lavandă de la Nușeni.

Pentru prima dată, organizatorii evenimentului au pregătit și momente artistice ce vor fi susținute de invitați speciali.

”Vom avea un apus de poveste în ritmuri de folk & chitară! Invitați speciali vor fi Ansamblul Meleșul din Nușeni, soliștii Alexandra Zegrean & Raul Andreica, Grupul de Chitariști și cor NOTE IN DEMISOL și Trupa ARHIVERS. De asemenea, cei mici se vor putea bucura de un spațiu de joacă special amenajat, cu trambulină, jocuri, activități, planșe, precum și pictură pe față realizată de o tânară artistă”, au mai transmis organizatorii.

Printre florile de lavandă, cei care aleg să viziteze lanul vor găsi și decoruri numai bune pentru fotografii reușite.

Deoarece este un eveniment pentru toată familia, părinții vor putea face cele mai frumoase poze în decorurile speciale din acest an, apoi se vor putea relaxa în hamacele din pădure! Mâncarea și băutură răcoritoare este asigurată și în acest an de Brutăria Negrilesti!”, au adăugat organizatorii.

Atelierul Dealul cu lavandă este situat în inima verde a Văii Meleșului, în localitatea Nușeni. Locația este disponibilă și pe WAZE sau GOOGLE MAPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!