Avansează lucrările la viitoarele parcări etajate de pe străzile Ion Minulescu și Vasile Lupu/Pandurilor

Avansează lucrările la viitoarele parcări etajate de pe străzile Ion Minulescu și Vasile Lupu/Pandurilor din Bistrița, spune primarul în funcție al municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Potrivit edilului, recepția la cele două obiective este prevăzută pentru a doua jumătate a lunii august.

În ceea ce privește parcarea din zona Vasile Lupu/Pandurilor, proiectul prevede construirea unei parcări cu regim de înălțime D+P, dar și amenajarea întregii suprafețe a terenului cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat, stații de încărcare pentru mașini electrice, mobilier urban etc. În total, parcarea va asigura 100 de locuri, investiția fiind de circa 4,6 milioane lei.

În zona Ion Minulescu – C.R. Vivu va fi amenajată o parcare cu aproape 90 de locuri (inclusiv locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități). De asemenea, este prevăzută dotarea parcării cu stație de încărcare a vehiculelor electrice cu două posturi, precum și amenajarea zonei din jurul noii parcări cu spații verzi, alei pietonale, alei auto, mobilier urban (bănci), corpuri de iluminat. Investiția aparține municipalității și se ridică la 5,7 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!