Gabriel Lazany: Cei care m-au vrut pe mine primar sunt mai mulți decât cei care au vrut ca fostul primar să își continue activitatea. Lumea trebuie să înțeleagă acest lucru!

Primarul ales al Bistriței, Gabriel Lazany, este convins că rezultatul alegerilor nu mai poate fi întors și că din toamnă își va prelua mandatul și va începe proiectul său de dezvoltare a municipiului.

Luni seara, Gabriel Lazany a fost prezent într-o emisiune la AS-TV și a vorbit despre rezultatul scrutinului din 9 iunie.

Întrebat dacă se teme că ar mai exista posibilitatea ca acest rezultat să se schimbe, Gabriel Lazany a răspuns: ”Mie nu mi-a fost frică niciun moment de acest lucru. După ce s-au validat procesele-verbale de la secțiile de votare, pentru mine procesul electoral s-a încheiat. Momentul acela s-a întâmplat în ziua de luni. De marți, eu m-am întors la muncă liniștit. Eu nu am nicio problemă cu treaba asta, nu mai are ce să se întâmple. Adevărul este că, alături de echipa PSD, am câștigat aceste alegeri. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta. Cei care m-au vrut pe mine primar sunt mai mulți decât cei care au vrut ca fostul primar să își continue activitatea“.

Gabriel Lazany spune că se pregătește încă de pe acum pentru momentul în care își va prelua mandatul.

Săptămâna aceasta voi avea o întâlnire cu conducerea Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest pentru a avea o discuție legată de proiectele municipalității. Vom discuta despre proiectele în curs de derulare, despre proiectele depuse de municipalitate în momentul de față și despre proiectele pe care le-am propus eu în campania electorală. Ceea ce doresc să fac este o muncă de documentare, astfel încât în momentul în care îmi voi prelua mandatul de primar – că o fi la 27 septembrie, 30 septembrie sau 1 octombrie, nu are importanță – să mă duc acolo foarte bine documentat. Așa cum le-am promis cetățenilor din municipiu, îmi doresc să începem munca încă din prima zi de mandat”, a spus primarul ales.

În plus, primarul ales al Bistriței și-a propus ca în perioada viitoare să discute față în față cu locuitorii municipiului și ai localităților componente pentru a le afla problemele.

Până la preluarea mandatului, eu o să trec și o să fac întâlniri zonale cu oamenii. Voi ajunge și în cartierele arondate municipiului. O să discut nu în postură de candidat la Primăria Bistrița, ci de primar ales, adică vom discuta pe lucruri concrete. Data la care voi merge în fiecare cartier va fi făcută publică și mi-ar plăcea să participe cât mai mulți cetățeni la aceste întâlniri pentru că voi veni însoțit de specialiști pentru a discuta țintit pe fiecare problemă în parte. Vreau ca în momentul în care voi prelua mandatul la Primăria Bistrița să am deja un grafic și cât mai multe informații legate de problemele reale ale oamenilor”, a adăugat Gabriel Lazany.

Sursa citată afirmă că își dorește să fie primarul tuturor bistrițenilor.

Eu nu o să iau fiecare secție de votare în parte să văd care sunt bistrițenii care m-au votat sau care nu. În momentul în care majoritatea a decis, eu voi fi primarul tuturor. Voi merge între oameni să le aflu problemele reale și să văd ce pot face pentru ei. (…) Bistrița trebuie să devină un oraș în integralitatea lui. Nu trebuie să avem zone diferențiate”, a mai precizat Gabriel Lazany.

Emisiunea de la AS-TV poate fi urmărită integral mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!