Salvatorii de la Prundu Bârgăului, de 12 ani la datorie

Stația Prundu Bârgăului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud s-a aflat vineri, 5 iulie, la ceas aniversar. S-au împlinit 12 ani de când pompierii militari care își desfășoară activitatea în această unitate veghează neîncetat asupra Văii Bârgăului.

Cu acest prilej, ISU Bistrița-Năsăud a transmis un mesaj prin care le-a mulțumit pompierilor pentru modul în care desfășoară fiecare misiune la care intervin.

”În tot acest timp, pompierii de la Bârgău așa cum ne place să le spunem, au răspuns prompt la fiecare incendiu, accident rutier, sau la alte situații de urgență salvând vieți și protejând comunitatea.

Fiecare intervenție a pompierilor noștri este o dovadă de curaj, dedicare și sacrificiu. Ei sunt cei care, în momentele de criză, nu ezită să își pună viața în pericol pentru a salva pe alții. De la stingerea incendiilor devastatoare, la acordarea primului ajutor în cazul accidentelor rutiere, ei sunt mereu la datorie, zi și noapte, indiferent de condiții.

Acești 12 ani reprezintă nu doar o perioadă de activitate intensă, ci și o perioadă de sprijin necondiționat și de profesionalism.

În numele întregii comunități, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți, pentru fiecare viață salvată și pentru fiecare familie protejată. Mulțumim pentru curajul, dedicarea și implicarea voastră!”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!