Poliția caută un bărbat care a plecat de mai bine de o lună de acasă și nu s-a mai întors

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat din Unirea care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații ce ar putea să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

”La data de 7 iulie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au fost sesizați, la data de 7 iulie, de către un bărbat din Unirea cu privire la faptul că fratele lui ȘOT MIRCEA SAMOILOV, în vârstă de 64 de ani, a plecat de pe stradă, din apropierea imobilului unde locuiește, din Unirea, din data de 6 iunie a.c., în jurul orei 13.00 și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,76 m, aproximativ 60 de kilograme, păr și barbă grizonate. Ca semn particular, bărbatul prezintă o escoriație în zona nasului. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți, tip blugi, de culoare albastră, chipiu de culoare neagră, adidași de culoare închisă. Bărbatul prezintă pierderi de memorie, dezorientare și răspunde la numele de „Luțu””, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!