Liceul Economic din Năsăud intră în reabilitare

Liceul Economic din Năsăud intră în reabilitare, amplasamentul fiind predat deja constructorului, anunță primarul Dorin Vlașin.

Iată că, după toate demersurile legale și procedurile birocratice, în sfârșit demarăm lucrările la un obiectiv important al orașului: Liceul Economic! Amplasamentul a fost predat daja constructorului, care a demarat organizarea de șantier. Le dorim mult succes constructorilor de la S.C. LUCICOR S.R.L. și sperăm la o bună colaborare în reabilitarea acestui obiectiv important pentru comunitatea noastră! De asemenea, vă rugăm să dați dovadă de răbdare și înțelegere pentru soluțiile alternative pe care, împreună cu echipa de management a școlii, le vom găsi pentru desfășurarea procesului educațional până la finalizarea reabilitării”, a precizat primarul Dorin Vlașin.

Investiția în reabilitarea acestei unități de învățământ va fi realizată cu fonduri europene, asigurate prin PNRR, valoarea totală fiind de circa 1,5 milioane de euro.

Sunt prevăzute lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/sau termice pentru consum propriu, lucrări de instalare a sistemelor de climatizare, ventilare naturală pentru asigurarea calităţii aerului interior, lucrări de modernizare a instalaţiei de iluminat, lucrări de management energetic integrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!