Tânăr din Rodna, bănuit de tâlhărie calificată și furt calificat, reținut

Un tânăr de 24 de ani din Rodna, bănuit de tâlhărie calificată și furt calificat, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, potrivit Inspectoratului de poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În fapt, în dimineața de 8 iulie, o femeie a sesizat prin 112 că o persoană necunoscută a intrat în locuința bunicii sale, în vârstă de 76 de ani, din Rodna și, amenințând-o, i-a sustras o pereche de cercei din aur și un telefon mobil. În urma investigațiilor efectuate, în aceeași zi, polițiștii au stabilit faptul că bănuit de comiterea faptei este tânărul de 24 de ani, din Rodna. Totodată, bunurile sustrase au fost găsite în zona unui cimitir din localitate”, a transmis Poliția.

Azi-noapte, în jurul orei 23.30, în urma căutărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi l-au depistat pe tânărul bănuit de comiterea faptei și l-au condus la audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat Judecătoriei Năsăud, în vederea arestării preventive pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările pentru documentarea faptei și tragerea la răspundere a persoanei vinovate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!