Tensiuni în PNL Bistrița. S-a cerut demisia președintelui Sorin Hangan, iar organizația de tineret și-a încetat activitatea

Tensiuni în organizația PNL Bistrița în urma rezultatului alegerilor locale din 9 iunie! Președintele organizației municipale, Sorin Hangan, afirmă că i s-a cerut demisia din această funcție. De asemenea, organizația municipală de tineret a anunțat că și-a încetat activitatea.

(…) PNL fierbe. Se caută vinovați pentru pierderea funcției de primar al municipiului. Unii îmi cer demisia din funcția de președinte al PNL Bistrița, însă rezultatele obținute de organizația pe care o conduc ne plasează umăr la umăr cu PSD. Avem 9 consilieri locali, la fel cum și PSD are tot 9. Nu văd niciun motiv pentru care să ne fie rușine. I-aș întreba pe vitejii care se arată după război: de ce să demisionez? Ca să vă negociați voi locuri pe liste de parlamentari plătind cu obediență totală a liberalilor la Bistrița în fața unora care nu au mai multe fotolii de consilieri ca noi? Nu vreau să-mi bat joc de voturile oamenilor pentru funcțiile voastre și nu vă voi face nici jocurile voastre. La vremea potrivită, candidați. Dacă vă alege cineva, veți fi președinți”, a precizat Sorin Hangan.

Pe de altă parte, organizația de tineret a PNL Bistrița a anunțat că și-a încheiat activitatea.

”Cu un gust amar și o profundă dezamăgire, Organizația de Tineret a PNL Municipiului Bistrița anunță încetarea activității sale. Conducerea organizației municipale ne-a tratat cu dispreț, folosindu-se de noi doar pentru a ne învinui ulterior de lipsă de implicare. Este revoltător să fim acuzați pe nedrept după ce am investit timp și efort în susținerea tinerilor și a voastră în această campanie electorală. Da, am pierdut alegerile, dar dacă suntem considerați inutili, plecăm cu capul sus. Domnilor din conducerea organizației, care ați pierdut și voi alegerile, cum puteți să rămâneți în aceste condiții, fără nicio rușine? Vom continua să luptăm pentru tinerii bistrițeni, dar departe de influența toxică a unei conduceri incompetente și insensibile la nevoile reale ale comunității noastre”, a transmis Mario Pudilik, președintele TNL Bistrița.

2 comments

  1. Balanele, ai impresia ca tineretul din ziua de azi ar accepta sa fie colegi cu un frezor care are 8 clase? Cu un comunist indoctrinat care isi turna colegii de la fabrica? Cu o centurista? Cu tataia paranoia?
    Chiar ii crezi prosti?

  2. Balan Marius -Horea- ecologist

    Astept tineretul liberal sa faca un pas hotarat spre PER Bistrita-Nasaud unde nu vor gasi toxicitate si nu vor umbla cu masca la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!