Primarul Ioan Turc: Într-o lună și jumătate – două luni se va putea circula prin pasajul subteran pietonal din Decebal

Într-o lună și jumătate – două luni se va putea circula prin pasajul subteran pietonal din zona Decebal, potrivit primarului în funcție al municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Într-o lună și jumătate – două luni cred că se va putea circula prin pasaj. Lucrările au avansat foarte bine la pasaj. În momentul de față se lucrează la placări. Pardoseala este realizată aproape în totalitate. Urmează să fie finalizată și placarea pereților și, bineînțeles, urmează să fie montate lifturile. Din punctul meu de vedere, pasajul poate fi deschis înainte de montarea scărilor rulante. Acestea vor veni doar în luna octombrie, dar în momentul în care sosesc, se poate opri circulația prin pasaj, monta repede scările și redeschide pasajul”, a declarat primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Realizarea unui pasaj pietonal subteran în zona Decebal este o investiție prevăzută în proiectul ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul strada Gării – Bulevardul Decebal – strada Andrei Mureșanu – strada Năsăudului”, proiect pe care Primăria Bistrița îl implementează cu ajutorul unei finanțări europene de peste 14 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!