Tânăr din Rebrișoara, cu dosar penal după ce a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

Un tânăr din Rebrișoara s-a ales cu dosar penal după ce a prezentat polițiștilor, în timpul unui control în trafic, un permis de conducere despre care oamenii legii cred că ar fi fals.

”La data de 11 iulie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud care efectuau activităţi preventive și de monitorizare a traficului rutier au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Național 17D, pe o stradă din Năsăud. La volan a fost identificat un tânăr de 25 de ani din Rebrișoara care se afla singur în autovehicul. Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autorităţile din Irlanda, însă în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu figurează ca posesor de permis emis de o autoritate străină. Totodată, permisul de conducere înmânat polițiștilor pentru verificări nu prezenta elementele de siguranţă şi particularizare ale unui permis de conducere autentic, existând bănuiala că este fals”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!