Tânăr din Tiha Bârgăului, cercetat penal după ce ar fi prezentat polițiștilor un permis fals

Un tânăr din localitatea Tiha Bârgăului este cercetat penal după ce ar fi prezentat polițiștilor un permis de conducere fals, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 12 iulie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 28 de ani, din Tiha Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 172D, deși nu avea acest drept. Autoturismul în cauză a fost oprit pentru control în localitatea Prundu Bârgăului, iar la solicitarea polițiștilor, conducătorul auto a prezentat pentru control un permis care ar fi eliberat de autoritățile cehe. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că permisul nu prezenta elementele de siguranță ale unui permis autentic, existând suspiciunea rezonabilă că este un fals”, se arată în buletinul Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!