FOTO: Microbuz intrat într-un stâlp pe DN 17, la Tiha Bârgăului. Două persoane, rănite

Două persoane au fost rănite, miercuri dimineața, într-un accident de circulație produs pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului.

Din primele informații transmise de ISU, se pare că un microbuz ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

La fața locului au fost direcționați pompierii militari cu mai multe echipaje de intervenție, respectiv echipaje de descarcerare, terapie intensivă mobilă, prim ajutor, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării două victime, bărbat și femeie, conștienți și cooperanți. Femeia era rămasă blocată în autovehicul, a fost extrasă de echipajele de descarcerare și predată echipajelor medicale. După stabilizare, victimele au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare. Din datele avute până în prezent, cele două victime nu prezintă leziuni care să le pună viața în pericol”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

”Astăzi, 17 iulie, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pentru efectuarea cercetărilor, în cazul unui accident rutier produs pe Drumul Național 17, în Tiha Bârgăului. Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 23 de ani, cetățean ucrainean, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Vatra Dornei- Bistrița, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto și a unei pasagere. Rezultatul testării etilotest efectuat în cazul conducătorului auto a fost negativ. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!