Programul ”Femeia Antreprenor” – ediţia 2024 debutează pe 30 iulie

Înscrierile în cadrul programului ”Femeia Antreprenor” – ediţia 2024 vor debuta pe data de 30 iulie şi vor fi deschise timp de 45 de zile, informează Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT), într-un comunicat de presă.

Doamnele antreprenor din sectorul IMM se vor putea înscrie, pentru obţinerea unor finanţări de până la 200.000 lei, începând de marţi, 30 iulie a.c. Perioada de înscriere rămâne deschisă timp de 45 de zile lucrătoare, începând cu ora 10:00 a primei zile şi până la ora 20:00 a ultimei zile. Termenul limită poate fi prelungit în funcţie de disponibilitatea fondurilor. Aplicaţiile vor fi transmise exclusiv online, prin intermediul platformei informatice dedicate”, se arată în comunicat.

Potrivit ministerului de resort, bugetul alocat programului „Femeia Antreprenor”, pentru anul în curs, este de 200 de milioane de lei, fiind estimat un număr de 1.000 de beneficiare. 

Procedura de implementare, care definește obiectivele și etapele schemei de ajutor de minimis, poate fi consultată AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!